Hyggeligt julearrangement i Guldbæk

julearrangement 2017 (Arkiv)
25. november 2018

Guldbæk borgerforening vil i samarbejde med kunstnerforeningen Karlsvognen og støtte fra Kulturrådet i Rebild Kommune afholde julearrangement med udstilling og korsang i forbindelse med juletræstænding. 

Vi starter med en dejlig vandretur på ca. 6 km. I skoven og skovbunden skal vi finde kogler og andet matriale samt inspiration til vores juledekorationer. Undervejs på turen bliver der holdt et lille pitstop ved Abildgaards hytte.

Når vi kommer retur til Edith og Erlings lade, står Madam Riis (blomsterbinder fra Støvring) klar med ideer og kreative påfund til vores juledekorationer. Mens vi laver dekorationer, bliver vi underholdt af Magnus Handberg Alstrup på klaver, og senere kommer Øster Hornum Kirkekor og synger julens sange for os.

Kunstnerforeningen Karlsvognen laver en skøn juleudstilling i laden med forskellige kunstværker.

Dagens program: 

Praktisk information:

Det er en god ide at medbring en kurv eller lignede til det i finder i skoven, og hvad I ellers kunne have brug for til at lave dekorationer. Der vil også være mulighed for at købe ler, stearinlys og andet godt ved Madam Riis. Ligeledes vil det være muligt at gøre et godt køb af de værker Kunstforeningen medbringer.

Mødested: Edith og Erlings lade, Guldbækvej 94

Hvis man gerne vil springe gåturen over, så kom bare til laden kl. 14

Arrangementet er åben for alle med lyst til at julehygge.